Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Martinniemi / Oulu Vanhan omakotitalon (rossipohja) tuuletustilassa olevien vanhojen muottilaudoitusten poisto ja poisvienti.
Pohjanmaa Muuraus ja pihakivetys Ulkorakennuksen savupiipun pään purku vesikattoon asti ja uuden muuraus, Mustasaaren Sepänkylässä
Pirkanmaa Bändit, Trubaduurit Heii, etsin 6.9 syntymäpäiväjuhliin klo 17 eteenpäin artistia lyhyelle settilistale, n. 45min. Paika on pieni Hotelli Lillian Tampereella, , joten akustinen tai trubaduuri
Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Vaasa, melaniemi. Ilmalämpöpumpun asennus luhtitaloon lattiatelineeseen. Ulkoyksikkö tulee ulko-oven viereen ja sisäyksikkö eteiseen tuulikaapin oven yläpuolelle. Asennukseen tarvitaan uusi pistorasia pumpulle, sähkökaappi, jossa posliinisulakkeet on tuulikaapissa "matkan varrella". Pumpun ja sisäyksikön pituus noin 4m.
Lappi Bändit, Trubaduurit Suunnitteilla tilaisuus johon olisi tarvetta laulajalle joka akustisesti vetelis. Soittopaikka olisi Rovaniemellä, viirinkankaalla, ulkoterassilla. Tunti vähintään mutta mielellään kaksi tuntia. Välillä klo 20-24, ajankohta selkeytyy tilaisuutta suunnitellessa. Musa rokkia ja poppia, kotimaa ja ulkomaa käy.
Päijät-Häme Ovet, ikkunat. Sisäoven vaihto (palloovelle).
Päijät-Häme Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Tiilikaton pesu ja hoito käsittely. ( mshd. Tiilien vaihto) Rakennusala 152 m2
Keski-Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumppu 25m2 mökkiin. Kesällä jäähdytykseen, keväällä ja syksyllä pitämään peruslämpöä. Talvella ei käyttöä. Paikkakunta Larsmo
Pohjois-Karjala Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Kotisiivous Joensuun Ranta-Mutalaan. Lattioiden imurointi, luuttuaminen, pölyt, keittiö, vessa, kodinhoitohuone & kylpyhuone pesut. Siivottava pinta-ala n.100m2. Tarve mahdollisimman pian
Lappi Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Rovaniemi. Tarve pesuhuoneen maalaukseen. Pesuhuoneessa matto lattiassa ja seinissä. Koko pesuhuoneen maalaus myös katto, lattia ja putket. (Huom! En ole kiinnostunut purkamisesta ja uuden laittamisessa, eli ei kantsi edes ehdottaa)
Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumppu 25m2 mökkiin. Kesällä jäähdytykseen, keväällä ja syksyllä pitämään peruslämpöä. Talvella ei käyttöä. Paikkakunta Larsmo
Lappi Rakennus ja remontointi katolle menevien tikkaiden uusiminen ja vanhojen poistaminen /hävitys
Pohjois-pohjanmaa Muutot Iso pakettiauto/kuormaauto vuokraus.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Hei, etsimme kotiimme vakituista siivoojaa tekemään perussiivousta esim. joka toinen viikko. Toiveena sama siivooja joka kerta. Asumme Espoon Kivenlahdessa parvelleellisessa ja saunallisessa 79 neliön kerrostaloasunnossa.
Lappi Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Haluaisin järjestää omat 30vuotis synttärit. Ajankohdalla ei niin kiirus kunhan viimeistään elokuun loppuun mennessä. Porukkaa ei ole tulossa paljoa ehkä 20-30 ihan max. Kakkukahvit ensin ja sitten vähän boolia.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Ostimme asunnon itä-Helsingistä ja muutto olisi elokuun lopussa. Asunnossa on mosaiikkiparketti keittiössä ja olohuoneessa ja muissa huoneissa melko uusi laminaatti. Lattian väri ei kuitenkaan meidän silmäämme miellytä ja haluaisimme lattiaan uutta vaaleampaa ilmettä. Mosaiikkiparkettiin hionta ja valkolakkaus voisi olla hyvä vaihtoehto ja laminaatti pitäisi myös saada vaaleammaksi, jotta värimaailma olisi yhtenäinen. Asunto on 80m2 mutta lattiapintalaa varmaan 70m2.
Pohjois-pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Omakotitalon peltikaton uusiminen, aluskatteet sekä mahdollisesti rännit. Vanhan purku. N. 100 neliötä. Voimassa oleva Y- tunnus pakollinen, sekä takuu. Oulu, Jääli.
Lappi Sähköasennus/korjaus Minulla on kaksi metallirunkoista lamppua, jotka pitäisi asentaa kattoon, mutta sinne rasioihin ei tule maajohtoa. Kyseessä on omakotitalo rv.1979.
Etelä-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden, liukuovikomeroiden ja allaskaapin/altaan asennus Varkaudessa
Pohjois-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden + liukuovikomeroiden + allaskaapin/lavuaarin asennus
Uusimaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Bella 702 -veneen pohjan maalaus myrkkymaalilla. Mahdollinen hiominen, primeri ja myrkkymaalin maalaaminen. Aiakaisempi kokemus myrkkymaalauksesta pakollinen.
Uusimaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Tarvitsemme 94 neliöiseen asuntoomme yhden ilmastointilaitteen tai ilmalämpöpumpun. Asunnossamme on kaukolämpö, joten ilmalämpöpumpusta ei kustannussäästöjä saa niin paljoa, mutta suosituksia otetaan vastaan. Taloyhtiömme vaatii ulkoisen valvonnan asennuksella, joten haluamme hyväksytyn asennusliikkeen. Haluamme laadukkaan laitteen asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.
Lappi WWW-sivut/sovellukset: suunnittelu, toteutus jne Etsin asiakkaalle tarjouksen välitys toimintaan digitaalisten ratkaisujen kehittämisen asiantuntijaa sekä palvelualustan koodaajaa.
Pohjois-pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumpun asennus ja pumppu. 116m2 omakotitalo kaksi kerroksinen.
Satakunta Asbestikartoitus, kosteusmittaus, kuntokartoitus Kosteusmittaus vanhaan rintamamiestaloon Nakkilassa.