Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Uusimaa Metsuri, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsintä 01450-alueella omakotitalon pihasta pitäisi hävittää kolme puuta, joista kaksi pihan rajalla/lähellä naapurin taloa. Ei erityisen isoja puita, mm nuorehko koivu.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Hei, tarvitsisin suhteellisen pikaisella aikataululla (8.7.) kotiini siivoojan Vantaan Ilolaan, joka on aluehallintoviraston yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden antajien rekisterissä eli kyseessä alviton siivous. Kyseessä paritalon puolikas, 150m2, asunto menossa myyntiin ja asunnon valokuvaus on 9.7.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Haen 104 m2 yksitasoiseen erillistaloon siivoojaa / siivousalan yritystä hoitamaan kotimme siivouksen 2 viikon välein Pohjois-Espooseen, perheessä koira, mikä tottunut siivoojiin, kotitalousvähennys ehdoton vaatimus. Yhteydenotot sähköpostilla
Keski-Pohjanmaa Rakennus ja remontointi Katetun terassin uusiminen. Terassin koko 10m x 5m.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Rintamamiestalo jossa ulkona rappaus alkuperäinen ja pitää uusia lähiaikoina, mutta kuntotarkastunsessa seuraavanlainen löytö: ”PERUSTUKSET JA SOKKELIT: Perusmuurin vedeneristyksenä käytetyn perusmuurilevyn yläreunaa oli paikoin näkyvillä maapinnan yläpuolella. Tarkastuksessa saadun tiedon mukaan perusmuurin vedeneristystä on uusittu salaojan uusimisen yhteydessä takapihan puoleiselta seinustalta, takapäädystä sekä osittain myös etu päädystä. Etupäädyssä kellarikerroksen ikkunan kohdalla perusmuurin vedeneristys oli irti sokkelista ja em. kohdista saattaa päästä sade- ja sulamisvesiä perusmuurilevyn taakse.Toimiva perusmuurin vedeneristys vähentää perusmuurin ja alapohjan kosteusrasitusta. ฀Suositellaan perusmuurilevyn yläreunan kiinnittämistä sokkeliin esim. yläreunalistalla kohdissa, joissa perusmuurilevy on irti.” Tämän korjauksella etsitään nyt alkuun tekijää Vantaan Korsoon mahdollisimman pian.
Uusimaa Muutot Vantaalla Pakkalasta 5h+k rivitalo 100m2 kalusteiden ja pakattujen tavaroiden muutto Korsoon omakotitaloon. Lisäksi erillinen tarjous paljonko tekisi lisää hakea Helsingin Oulunkylästä samaan kuormaan kerrostalo 1krs ei maantaso kaksion tavarat kohti samaa kohdetta.
Keski-Pohjanmaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Omakotitalon sisäkaton maalaus valkoiseksi. Maalattava alue on keittiö, olohuone, aula ja eteinen. Katto on puupaneelia. Sijainti Kälviällä. Aloituspäivästä voidaan joustaa.
Uusimaa Muutot Mellunmäestä Malminkartanolle 4h+k
Pohjanmaa Rakennus ja remontointi Pyydämme tarjousta seuraavasta :Rintamamiestalon alkuperäisessä kunnossa olevan kellarin remontointi ja kellarissa vanhan saunan tilalle uudet sauna ja pesutilat. Puhkaistaan Kellarista ulos ovi, jonka takia yksi vesikiertoinen patteri siirrettävä toiselle seinälle. Sijainti Vaasa .
Pohjois-pohjanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Juhlapaikkaa ja cateringia Oulun lähistöltä (max 75 km )
Keski-Pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus Laatoitukselle pohja tai mahdollisesti hinnan sopiessa koko laatoitus. 12 neliön alue
Keski-Pohjanmaa Metsuri, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsintä 5 kannon jyrsintä pihasta
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Asunnon loppusiivous (76 neliötä) Lattian pesu, vessa, ovet, keittiö. Yhteensä max 3 tuntia. (Itse hoidetaan kaapit, jääkaappi ja hella/uuni.) Sijainti Espoon Ymmerstasta.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Vantaan martinlaaksossa. 30neliön yksiö pitäisi siivota luovutus kuntoon. Ollut viimeisen 10 vuotta asumaton, siivoamaton. Asunnossa on tupakoitu. Nyt on suurimmat pölyt imuroitu ja kalusteet siirretty. Ikkunoiden ja seinien pesu pitäisi sisältyä hintaan. Ei parveketta.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Rivitalopihan takapihan terassi. Koko noin 4 × 2,5 m, maapohja on osittain nurmikko, osittain laatta, jonka alla hiekka. Maanvarainen, ei perustuksille. Sijainti Keravalla. Tarjous sisältää materiaalit, työn ja jätteiden poisvienti.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Ojakkalassa 20 neliön pyöröhirsimökki. Sisäkaton eristys+laudoitus. Ikkunan asennus. Betonilattian eristys ja lautalattian asennus.
Ahvenanmaa Ammattipätevyys ja muu koulutus Henkilökuntaa pitäisi kouluttaa ja toimistolle tehdä kosteusmittaus
Uusimaa Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus, nuohous Vanhan 1980 rakennetun talon tiiliverhoilun rappaus+maalaus valkoiseksi.
Uusimaa Muutot Muutto Espoon Kirkkojärveltä Espoon Matinkylään (Piispanpiha) hissillisestä kerrostalokolmiosta toiseen hissilliseen kerrostalokolmioon, sisältäen myös pesukoneen ja kuivausrummun. Ajankohta 19.7- 26.7 välisenä aikana. Mahdollisesti lainalaatikoita myös.
Uusimaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Espoossa. Pienen WC:n seinien laatoitus (vanhan purku?) koko 120x130. Uuden altaan ja vesihanan asennus.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Poismuuttosiivous, saunallinen yksitasoinen rivitalo-asunto 93 neliötä. Ikkunoita ei tarvitse pestä. Keittiö kaapistoineen, kylpyhuone + wc, laminaattilattioiden pyyhintä. Asunto Kirkkonummen Masalassa.
Uusimaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Astia- ja pyykinpesukoneen asennus muuton yhteydessä Espoon Kauklahdessa 24.6.2019. Kuitti tarvitaan vakuutusta varten. Laittakaa tarjouksenne sähköpostitse ja yhteystiedot mukaan.
Keski-Pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus 5 kannon poisto pihasta sekä 12 neliön kokoisen terassipohjan(laatta terassi) kaivuu. Kaivuu jätettä voi käyttää kantojen jälkien peitossa
Pirkanmaa Rakennus ja remontointi Ok -talon terassin teko. Mahdollisesti osittain katetuksi. Tarkkaa mallia ei vielä suunniteltu, joten vaatisi vielä pientä sumplimista urakoitsijan kanssa. Koko kuitenkin n. 20 m2 - 50 m2. Sijainti Hämeenkyrö, Kyröskoski.
Pirkanmaa Bändit, Trubaduurit Etsinnässä bilebändi soittamaan yksi setti (30-60min, tarkentuu lähempänä) Tampereen yliopiston ainejärjestön vuosijuhliin. Settiin sisältyisi muutama valssi ja perushumppa sekä menevämpää bilemusaa. Sijainti: Tampere