Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Haluaisin saada tarjouksen muuton jälkeiseen kotisiivoukseen. Kyseessä 2kerroksinen rivitalo, 78neliötä. Ei lemmikkejä.
Varsinais-Suomi Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Kemiönsaari, Mjösund. Etsin reipasta, luotettavaa ja osaavaa kotisiivoojaa säännöllisiin käynteihin n 1/kk. Perussiivousta ja harvemmin esim ikkunoiden pesu tai saunan pesu. Sovitaan käynnit etukäteen. Koiratalous, koirat eivät ole paikalla siivoojan käydessä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Ikkunanpesu, erillistalo. Huomioitava, että ikkunanpesuun sisältyy yhden korkean kiinteän ikkunan pesu.
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Sijainti oulu/karjasilta uudisrakennus Sisustusvalmiin talon sisätyöt. Tuntityönä ei sähkö eikä lvi töitä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Espoo, Olari, ikkunoiden pesu (5 ikkunaa)
Pohjois-pohjanmaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt ulkomaalaus, puutalo (omakotitalo) ~200 m2 2-krs Kuivasranta Oulu
Pohjois-pohjanmaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Oulussa Haukiputaan keskusta-alueella. Vanhan parkettilattian poisto ja muovimaton(vinyyli) asennus kolmen huoneen alueelta. n. 70m2 vain työ, lattiamateriaali hankitaan valmiiksi ja mahdolliset roskat kuten vanha lattia hävitetään itse.
Pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus Savimaan pohjatyöt nurmikon istutusta varten. Maalahti
Uusimaa Monitoimimies, kodin talonmies yms Kaatopaikka jätettä! Minulla olisi menossa kaatopaikalle/ ja tai sorttiasemalle ainakin 1kpl.nahkasohvatuoli, parvekelattian puuritilöitä n.10kpl, muutama lattiamatto+ muuta pientä sekajätettä ja ehkä sähkö romuu. Vantaa (Länsi-Vantaa) HUOM! ITSE EN PYSTY OSALLISTUMAAN KANTAMISEEN SAIRAUTENI VUOKSI!
Uusimaa Muuraus ja pihakivetys Vantaa, takan korjausmuuraus. yläosasta pudonnut tiiliä
Satakunta Polttopuita Halutaan ostaa kuivaa sekaklapia, n. 4 mottia. Kotiinkuljetuksella Ulvilan keskustaan. Myös pienemmät määrät voidaan huomioida. Tarjoa!
Uusimaa Asbestikartoitus, kosteusmittaus, kuntokartoitus Sisäilman laadun mittaus autohallin wc sekä komero Hakaniemi
Pohjois-pohjanmaa Suunnittelu (LVI-, sähkö- ja rakenne), arkkitehti Rintamamiestalon alakerran pohjaratkaisun uudelleen suunnittelu, rakennesuunnittelu ja kantavuus
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Sijainti etelä-Espoo, kaksion 55 m2 kahden eläkeläiskodin siivousta kerran kuussa. Molemmat jonkun verran liikuntarajoitteisia. Talossa hissi. Ensimmäisellä kerralla vaatii enemmän aikaa koska molemmat olleet sairaalassa leikattavana. Kotitalousvähennyskelpoinen yritys.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous Helsinki /Konala Huhtikuun aikana
Uusimaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus Tarvitsen asian osaavat työntekijät poistamaan vanhan, ruosteisen metallisen lipputangon jalustoineen. Kohde on Helsingissä siirtolapuutarhassa. Isoja koneita ei saa vietyä palstalle koska kulkureitit ovat kapeat ja tiellä on puustoa.
Kanta-Häme Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus Jättipalsamin hävitys jollakin keinolla pienehköltä tontilta. Sijainti Renko Ahoinen.
Uusimaa Metsuri, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsintä Paritalon pihapensaiden (sireeni) oksien poisvienti tai haketus paikan päällä. Oksat on leikattu valmiiksi ja kasassa pihalla. Leikattujen oksien korkeus on n.2 m. Leikattuja pensaita on n.15 kpl. Sijainti Espoo Mankkaa.
Pirkanmaa Monitoimimies, kodin talonmies yms Hitsaustyö pakettiautoon koirille portit mittojen mukaan
Pirkanmaa Rakennus ja remontointi Hämeenkyrö Lattialistojen ja peitelistojen laitto. Työkalut tekijältä.
Pohjanmaa Rakennus ja remontointi Pesuhuone/ sauna remontti kaksioon laihialla
Uusimaa Sähköasennus/korjaus Tarvitaan sähkömiestä tarkastasmaan valaistus ja sähköliitännät 70-luvun kolmioon. Matinkylä Espoo.
Uusimaa Kiinteistönvälitys 3h + k + lasitettu parveke, 77 m2. 7/15 kerros. Rv -74. Matinkylä, metroasema 500 m.
Varsinais-Suomi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Alustavasti kyselen ilmalämpöpumpun hankintaa(osat+asennus) kalantiin 60 neliön kokoiseen rivitaloasuntoon.Mitä maksaa töineen päivineen?
Varsinais-Suomi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus