Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Keski-Pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Pyydän tarjousta peltikaton maalauksesta omakotitalossa Kokkolassa
Uusimaa Rakennus ja remontointi Kylpyhuone ja wc remontti! Olemme muuttamassa, ja haluaisimme uuteen asuntoon teettää wc-ja kylpyhuoneremontin. Tilat ovat alkuperäisessä kunnossa, eli v.2001.Wc on hyvin pieni, mutta siellä on muovimatot, ja haluaisimme laatoittaa wc:n. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on lattialämmitys, haluaisimme uusia ainakin laatat ja vedeneristyksen tarvittaessa. Toiveena remontin ajankohdalle huhtikuu/2020.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous, 2 tasoinen rivitalo, 4h+k+sauna. Vantaa
Lappi Rakennus ja remontointi Kaksion pintaremontti. Ei kylpyhuonetta. Lattia, katto, seinät, mahdollisesti keittiöön muutoksia.
Lappi Suunnittelu (LVI-, sähkö- ja rakenne), arkkitehti Kaksion (55m2) pintaremonttia varten sisustussuunnittelu tai konsultointi.x
Keski-Pohjanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Hakusessa pitopalvelu häihin Kokkolassa. Vieraiden määrä noin 100 henkeä.
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Kyseessä 66,5 neliön asunto Oulussam Tuirassa, tarkoitus olisi purkaa lattiat ja listat, maalata kaikki seinät ja laittaa uusi lattia ja listat. Lisäksi keittiön kalusteet tai ainakin ovet pitäisi vaihtaa. Hommiin pääsisi kuun loppuun mennessä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous (huhtikuussa), 2 kerroksinen, 91 m2 asunto, TA yhtiöiden ohjeistuksen mukaan: Kaikkien kiinteiden kaappien ja tasojen kosteapyyhintä tehopuhdistusaineella, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Keittiön välitilan puhdistus. sis. lieden tausta.  Lieden ja liesituulettimen puhdistus, uunin, ja uunin peltien pesu tehopuhdistusaineella, liesituulettimen rasvasuodattimen pesu.  Jääkaapin ja pakastimen pesu/pyyhintä, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Väliovien ja oven karmien tahra/kosteapyyhintä.  Ikkunalautojen ja pattereiden tahra/kosteapyyhintä.  Lattioiden ja lattialistojen kosteapyyhintä.  WC:den ja pesuhuoneen hanojen, altaiden, seinien ja lattian peruspesu. Peili/pyykkikaapin kosteapyyhintä.  Lattiakaivojen puhdistus.  Saunan seinien, lauteiden ja lattian pesu.  Poisto-, ja korvausilmaventtiilien puhdistus  Ikkunoiden sisimpien pintojen (1 pinta) ja ikkunavälien pesu/pyyhintä
Varsinais-Suomi Sähköasennus/korjaus Salon Tupurissa sijaitsevan omakotitalon sähkökiukaan kytkentä. Uusi kiuas on seinään asennettuna. Etsimme sähkömiestä irrottamaan vanhan kiukaan johdot ja kytkemään uuden kiukaan johdot. Toivottavasti tekijä löytyisi pian ja kohtuu hintaan.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Peruskuntoinen asuntoon tarvitaan peruskunnostus esim. maalaus, kaapien liukuovien vaihto, huoneovien vaihto, lattian pienkorjaus, yms.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Parketin hionta ja lakkaus. Valkokuultolaukkaus. Tarjouspyyntöjä otan mielellään vastaan. Tehtävää alaa 30-40 neliötä.
Ahvenanmaa Valmistalopaketit, avaimet käteen rakennuttajat Testi
Pohjois-pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput pyykin- ja astianpesukoneen liitäntä samaan putkistoon. En tiedä onko mahdollista, mutta voin laittaa tarvittaessa kuvia putkistosta esim. sähköpostissa. Mahdolliset letkut ja liittimet voin käydä ostamassa itse.
Pirkanmaa Polttopuita Kuivaa koivuklapia 10 - 12 mottia Hämeenkyrön puronsuulle toimitettuna. Pituus 33 - 50 cm
Pirkanmaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Ostaisin pojilleni joululahjaksi asuntojensa ikkunoiden pesut ensi keväälle. Molemmat asuvat kerrostalokaksiossa Tampereella. Toinen Kalevassa ja toinen Amurissa.
Pirkanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... 4.1.2020 ristiäiset Tampereella. Tarjoilija/tarjottavien esille laittaja sekä tilaus-leivonnaiset (voileipäkakku, täytekakku). Noin 18 aikuista ja 6 lasta (2-9v).
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous yksiöön Kaivokselassa, tarvitaan ainakin ovien, karmien, kaappien ja seinien alaosien pesu tahroista, uunin, lieden ja liesituulettimen puhdistus sekä kahden ikkunan pesu.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Helsinki, keskusta Vanhan lautalattian hionta ja lakkaus tai muu vastaava käsittely. Asunnon pinta-ala 44 m2, käsiteltävä ala hiukan pienempi. (Mahdollisesti myös seinissä olevien porausreikien paikkaus). Asunto ollut vuokralla ja haluan vähän korjata jälkiä.
Pohjois-pohjanmaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto 55 neliön kaksio, Karjasilta/Oulu. Perussiivous eli pölyt, tasot, ovien pyyhintä, lattiat, imurointi, vessa, lattiakaivo. Palvelu alvittomana terveydellisin perustein, onnistuuko?
Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Kohde sijaitsee Merikaarrossa (Vähäkyrö). Kohteessa tulisi vanha WC pönttö poistaa ja vaihtaa tilalle uusi wc pönttöön. Uusi WC pönttö on valmiina kohteessa.
Uusimaa Keittiökalusteet, keittiöremontit, kaapistot Kolme vuotta vanhat Ikean tasot kaipaavat hiomista ja pintakäsittelyaineen sekä silikonisaumojen vaihdon. Sijainti Kaivoksela, Vantaa. Y-tunnus tulee olla.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Kertasiivous 87 neliön kerrostaloasunnossa Vantaalla joulukuussa.
Lappi Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Rovaniemellä Viirinkankaalla kerrostaloasunnon parkettilattian hiominen, pinta-ala noin 25-30 neliömetriä
Lappi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Keittiöön lavuaarin ja hanan kytkentä. Rovaniemi, Sairaalakatu 2
Lappi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilma-vesilämpö pumpun myynti ja asennus vanhaan lämpövaraajaan. Talossa vesikiertoinen patterilämmitys. Käyttövesi ja lämmitysvesi lämmitetään tällä hetkellä sähkövastuksilla. Kohde sijaitsee Rovaniemellä. Yhteydenotot sähköpostilla.