Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, asfaltointi, muu pihanrakennus Myrskyn kaatamien puiden ja oksien poisvienti ( kolme melko kookasta pihlajaa)tai siirtolavan vuokraus.Puut ja oksat almiiksi kasalla. Vähäkyrö, Merikaarrontie 431
Päijät-Häme Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, asfaltointi, muu pihanrakennus Pyydän tarjouksen yhden henkilöauton parkkipaikan rakentamisesta paritalon tontille nykyiselle nurmialueelle Lahden Nikkilässä. Parkkiruudun koko olisi n. 300x500 ja suhteellisen kevyellä (ohuella 20-30 cm) perustuksen rakenteella, sora-/sepeli- / kivimurskapinnalla. Antakaa lyhyt kuvaus/suunnitelma työn suorittamisesta (vanhan maakerroksen poisto ja poiskuljetus, uusi perustus ja pinta + välineet: käytettävä kalusto, siirtolava yms. Annan lisätietoja tarvittaessa ja käynti paikan päällä tarvittaessa sopii joustavasti. Aikataulu on ennen maan jäätymistä syksyllä 2020.
Päijät-Häme Sähköasennus/korjaus Kiinteistön sähkökeskuksesta (jonne oma kulutusmittari) kaapelointi n.10m parkkiruudun läheisyyteen rakennuksen seinään maan alla (kiinteä tai erillinen ajastinratkaisu pistokkeelle) Paikka Lahti Nikkilä
Satakunta Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, asfaltointi, muu pihanrakennus Pihatien sekä pysäkointialueen pintamateriaalin vaihto, sekä noin 60neliön nurmialueen muuttaminen sora alueeksi. Pori/liikastenmäki.
Varsinais-Suomi Keittiökalusteet, keittiöremontit, kaapistot Salossa sijaitsee keittiö, joka pitäisi päivittää. Keittö on uusittu 15 vuotta sitten joten käsitykseni mukaan myös kaappien rungot tulee vaihdettavaksi standin muuttuttua. Tarvitaan, allas / roska kaappi tai laatikosto. leveys 80 cm, vanha tiskipöytä on vielä hyvässä kunnnos, joten sen voi hyödyntää. altaan päälle 80 cm kuivauskaappi. Korkeutta yläkaapeillä voi olla 80-100 cm. Lisäksi tarvitaan yläkaapit 60 cm leveä ja 100 cm leveä. Tarvitaan myös korkea kaappi, 50 leveä ja siihen yläkaappi, sillä myös tarvitaan kylmäkoneiden päälle samanlaiset yläkaapit. ikkunan eteen tarvitsen laatikoistoja / pikku kaappi. leveys max 225 cm Kokeus pöytätason kanssa 85 cm Toiveena olisi saada 3 laatikkoa, joista kaksi alinta olisi isoja ja ylin pienenmpi, sälän säilytykseen. Vastaavasti tarvitaan kaksi laatikostoa 50 ja 50 cm Joissa olisi tilat ruokailuvälineille, kauhoille, kattiloille ja leikkuulauta tulisi löytyä. Toiveena on vetimettömät, mahdolliseimman tasaiset ja helppohoitoiset. Keittiön tasojen tulisi olla kestäviä, 142 leveä, johon tiskipöytä upotetaan. 102 joka tulee laatikostojen 50+50 päälle lieden viereen ja lisäksi 225 leveä joka tulee ikkunan eteen. Kodinkoneet päivitän itse tarpeen mukaan. Budjetti on joustava, mutta mieluiten lähellä 4500 €. aloitus ajankohtaa en pysty tarkkaan määrittelmään, riippuen vallitsevasta tilanteesta. marras - helmikuu
Varsinais-Suomi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ILP asennuksen viimeistely eli kaikki muu on tehty paitsi putkiliitokset ja tyhjiöinti. Sijainti Salon Ollikkalassa.
Pohjois-pohjanmaa Polttopuita Noin 7 heittokuutiota leivinuunin polttopuulle toimitettuna olisi tarve ennen talvea.
Pohjanmaa Metsuri, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsintä Kolmen ison puun kaato vaasa
Pohjanmaa Rakennus ja remontointi Etsitään vanhaan 1940 luvulla vaasan sundomissa sijaitsevan hirsirunkoisen talon remontointiin monitoimimiestä. Keikkaluonteinen työ, erilaisia tehtäviä tarjolla.
Satakunta Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Paritalon yht. N. 180m2 tiilikaton pesu ja käsittely niin että sammaleet lähtee ja ei heti ilmaannu uutta. Lisätietoja spostilla.
Varsinais-Suomi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumppu asennuksineen hakusessa, alue Pertteli/Salo. Asuinpinta-ala 180m2. Talossa puu/öljy lämmitys (puu ollut enemmän käytössä) ei vesivaraajaa käytössä. Yhteydenotot s-postilla tai tekstiviestillä (vuorotyö)
Pohjois-Karjala Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Etsimme maalaajaa Pohjois-karjalaan Tuupovaaraan. Kohde ihan Tuupovaaran kylällä. Tarve on todella pikainen eli perjantaina 11.9 tarvitsisimme yhden maalarin yhdeksi työpäiväksi. Työtehtävänä on suorittaa puutalon maalausta nosturin korista. Etsimme hyvää ja siistiä jälkeä tekevää maalaria, jolla on aiempaa kokemusta ulkomaalaamisesta.
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Hei, olisi tarjolla pihavaraston (höylähirsi) kasaustyö. koko 10,6m2 ja ulkomitat 3x4. Pitäisi tehdä myös perusta esim. pihalaatoista, joita olisi myös valmiina. Ajankohta 05.2021 Oisko halukkuutta ja mihin hintaan? ystävällsin terveisin Matti
Lappi Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Etsitään syntymäpäiväjuhlia varten viikonlopuksi tiloja, jonne mahtuu yhtenä päivänä n 30 aikuista ja yöpymään n 10 aikuista. Omat juomat ja ruoat pitää olla sallittua. Max etäisyys Rovaniemen keskustasta 30km
Pirkanmaa Bändit, Trubaduurit Hakusessa bilebändi marras-joulukuu ajalla järjestettäviin n. 50 hengen syntymäpäiväjuhliin. Settilistalla ikivihreitä (suomalaisia) tanssibiisejä. Ajankohta lauantai-ilta, tarkka päivämäärä vielä muokattavissa.
Uusimaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Etsimme tekijää olohuoneen sisäkaton tasoitukseen ja maalaukseen. Katon kipsilevyt ovat rakoilleet ja tämä tulisi korjata ja maalata. Lisäksi koko tila maalataan, samoin viereinen portaikko. Tilan pinta-ala on n. 30m2 ja korkeutta 5-6 m (tarvitaan luonnollisesti telineet). Yhdeltä seinältä tulee poistaa tapetti. Jos tämä kiinnostaa teitä, otattehan pikaisesti yhteyttä, jotta voitte tulla paikan päälle katsomaan ja antamaan tarjouksen. Kohde on Espoon Kilossa. Työn aloitus mahd. pian.
Pirkanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Haussa juhlapaikka nimiäisiin. Vierasmäärä n. 15-20 hlöä. Ajankohta joulukuussa, mieluiten esim 12.12. Toiveena että tilassa on jonkinlainen isokokoinen näyttö, josta mahdollisuus näyttää vieraille kuvia. Tampere tai lähikunnat.
Varsinais-Suomi Rakennus ja remontointi Teijolla Salossa rintamamiestalon 4x4m katetun terassin rakennus sisältäen pohjatyöt, maankaivuu, sepeli ja pilariharkot. Terassin lattian eristys ja laudoitus. Kattoon pellit ja eristys, lisäksi käyntiaukon (4x2,3m) tekeminen taloon. Urakan aloitus viikoilla 41-42.
Pohjois-Karjala Rakennus ja remontointi 13 neliön ulkosaunarakennuksen kehikon tekeminen. Piirustukset on. Sijainti: Kontiolahti /Lehmo
Lappi Suunnittelu (LVI-, sähkö- ja rakenne), arkkitehti 1991 valmistunut ruotsalainen talomalli missä ollut ilmalämmitys, mikä poistettu käytöstä. Tilalle ajateltu öljytäutteisiä pattereita, Tarjouksia odotellaan Rovaniemellä, asennus mielellään ennen kovempia pakkasia
Lappi Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Rovaniemen keskustasta olisi saunatilalle tarvetta 22-25 hengelle. Catering palveluista saunalle olemme myös kiinnostuneita. Kiire!
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Martinniemi / Oulu Vanhan omakotitalon (rossipohja) tuuletustilassa olevien vanhojen muottilaudoitusten poisto ja poisvienti.
Pohjanmaa Muuraus ja pihakivetys Ulkorakennuksen savupiipun pään purku vesikattoon asti ja uuden muuraus, Mustasaaren Sepänkylässä
Pirkanmaa Bändit, Trubaduurit Heii, etsin 6.9 syntymäpäiväjuhliin klo 17 eteenpäin artistia lyhyelle settilistale, n. 45min. Paika on pieni Hotelli Lillian Tampereella, , joten akustinen tai trubaduuri
Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Vaasa, melaniemi. Ilmalämpöpumpun asennus luhtitaloon lattiatelineeseen. Ulkoyksikkö tulee ulko-oven viereen ja sisäyksikkö eteiseen tuulikaapin oven yläpuolelle. Asennukseen tarvitaan uusi pistorasia pumpulle, sähkökaappi, jossa posliinisulakkeet on tuulikaapissa "matkan varrella". Pumpun ja sisäyksikön pituus noin 4m.