Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Lappi Sähköasennus/korjaus Minulla on kaksi metallirunkoista lamppua, jotka pitäisi asentaa kattoon, mutta sinne rasioihin ei tule maajohtoa. Kyseessä on omakotitalo rv.1979.
Etelä-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden, liukuovikomeroiden ja allaskaapin/altaan asennus Varkaudessa
Pohjois-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden + liukuovikomeroiden + allaskaapin/lavuaarin asennus
Uusimaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Bella 702 -veneen pohjan maalaus myrkkymaalilla. Mahdollinen hiominen, primeri ja myrkkymaalin maalaaminen. Aiakaisempi kokemus myrkkymaalauksesta pakollinen.
Uusimaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Tarvitsemme 94 neliöiseen asuntoomme yhden ilmastointilaitteen tai ilmalämpöpumpun. Asunnossamme on kaukolämpö, joten ilmalämpöpumpusta ei kustannussäästöjä saa niin paljoa, mutta suosituksia otetaan vastaan. Taloyhtiömme vaatii ulkoisen valvonnan asennuksella, joten haluamme hyväksytyn asennusliikkeen. Haluamme laadukkaan laitteen asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.
Lappi Ammattipätevyys ja muu koulutus Tällainen tulee sähköpostiin jos olet kaveri. Jos olet kumppani, saat myös minun yhteystiedot samassa säpossa
Lappi WWW-sivut/sovellukset: suunnittelu, toteutus jne Etsin asiakkaalle tarjouksen välitys toimintaan digitaalisten ratkaisujen kehittämisen asiantuntijaa sekä palvelualustan koodaajaa.
Pohjois-pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumpun asennus ja pumppu. 116m2 omakotitalo kaksi kerroksinen.
Satakunta Asbestikartoitus, kosteusmittaus, kuntokartoitus Kosteusmittaus vanhaan rintamamiestaloon Nakkilassa.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Mökki Pusulassa Hirvijoella. Pitäisi katto tarkastaa, mahdollisesti uusia- on peltikatto. Ikkunoiden vaihto 2 huoneen ikkunaa ja 2 saunan ikkunaa. Uusi terassi vanhan tilalle. Mökin maalaus-
Lappi Rakennus ja remontointi Rovaniemellä n. 70 kilometriä oleva kesämökki. Iso remontti tehty viime kesänä mutta lattia epäonnistui. Tarvitsee oikaista lattian niskat. Mökin lattia pinta-ala noin 35 neliötä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Etsin asiakkaalle Itä-Pasilaan joka toinen viikko tehtävää siivousta. Yksilöllistä, itsenäisesti, ei rutiinilla tehtävää, vaan olosuhteet huomioiden työskennellen.
Pohjois-pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, pihakivetys, muu pihanrakennus Tieliittymän ja piha-alueen asfaltointi. N. 100m2
Keski-Pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Pyydetään tarjous ulkorakennuksen peltikaton maalauksesta. Noin 160m2. Kokkola
Pohjois-pohjanmaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Kylmän eteisen eristys ja lattian uusinta, pikku wc:n remontti, eteisen ja keittiön lattiapinnan uusinta, 3 ulko-oven vaihto ja yhden seinän purku.
Pohjanmaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Seinien maalausta. Olohuoneen lattian vaihto (nyt laminaatti). Ja mahdollisesti rappusten hiominen ja maalaaminen.
Keski-Pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Pyydän tarjousta peltikaton maalauksesta omakotitalossa Kokkolassa
Uusimaa Rakennus ja remontointi Kylpyhuone ja wc remontti! Olemme muuttamassa, ja haluaisimme uuteen asuntoon teettää wc-ja kylpyhuoneremontin. Tilat ovat alkuperäisessä kunnossa, eli v.2001.Wc on hyvin pieni, mutta siellä on muovimatot, ja haluaisimme laatoittaa wc:n. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on lattialämmitys, haluaisimme uusia ainakin laatat ja vedeneristyksen tarvittaessa. Toiveena remontin ajankohdalle huhtikuu/2020.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous, 2 tasoinen rivitalo, 4h+k+sauna. Vantaa
Lappi Rakennus ja remontointi Kaksion pintaremontti. Ei kylpyhuonetta. Lattia, katto, seinät, mahdollisesti keittiöön muutoksia.
Lappi Suunnittelu (LVI-, sähkö- ja rakenne), arkkitehti Kaksion (55m2) pintaremonttia varten sisustussuunnittelu tai konsultointi.x
Keski-Pohjanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Hakusessa pitopalvelu häihin Kokkolassa. Vieraiden määrä noin 100 henkeä.
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Kyseessä 66,5 neliön asunto Oulussam Tuirassa, tarkoitus olisi purkaa lattiat ja listat, maalata kaikki seinät ja laittaa uusi lattia ja listat. Lisäksi keittiön kalusteet tai ainakin ovet pitäisi vaihtaa. Hommiin pääsisi kuun loppuun mennessä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous (huhtikuussa), 2 kerroksinen, 91 m2 asunto, TA yhtiöiden ohjeistuksen mukaan: Kaikkien kiinteiden kaappien ja tasojen kosteapyyhintä tehopuhdistusaineella, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Keittiön välitilan puhdistus. sis. lieden tausta.  Lieden ja liesituulettimen puhdistus, uunin, ja uunin peltien pesu tehopuhdistusaineella, liesituulettimen rasvasuodattimen pesu.  Jääkaapin ja pakastimen pesu/pyyhintä, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Väliovien ja oven karmien tahra/kosteapyyhintä.  Ikkunalautojen ja pattereiden tahra/kosteapyyhintä.  Lattioiden ja lattialistojen kosteapyyhintä.  WC:den ja pesuhuoneen hanojen, altaiden, seinien ja lattian peruspesu. Peili/pyykkikaapin kosteapyyhintä.  Lattiakaivojen puhdistus.  Saunan seinien, lauteiden ja lattian pesu.  Poisto-, ja korvausilmaventtiilien puhdistus  Ikkunoiden sisimpien pintojen (1 pinta) ja ikkunavälien pesu/pyyhintä
Varsinais-Suomi Sähköasennus/korjaus Salon Tupurissa sijaitsevan omakotitalon sähkökiukaan kytkentä. Uusi kiuas on seinään asennettuna. Etsimme sähkömiestä irrottamaan vanhan kiukaan johdot ja kytkemään uuden kiukaan johdot. Toivottavasti tekijä löytyisi pian ja kohtuu hintaan.