Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Lappi Rakennus ja remontointi katolle menevien tikkaiden uusiminen ja vanhojen poistaminen /hävitys
Pohjois-pohjanmaa Muutot Iso pakettiauto/kuormaauto vuokraus.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Hei, etsimme kotiimme vakituista siivoojaa tekemään perussiivousta esim. joka toinen viikko. Toiveena sama siivooja joka kerta. Asumme Espoon Kivenlahdessa parvelleellisessa ja saunallisessa 79 neliön kerrostaloasunnossa.
Lappi Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... Haluaisin järjestää omat 30vuotis synttärit. Ajankohdalla ei niin kiirus kunhan viimeistään elokuun loppuun mennessä. Porukkaa ei ole tulossa paljoa ehkä 20-30 ihan max. Kakkukahvit ensin ja sitten vähän boolia.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Ostimme asunnon itä-Helsingistä ja muutto olisi elokuun lopussa. Asunnossa on mosaiikkiparketti keittiössä ja olohuoneessa ja muissa huoneissa melko uusi laminaatti. Lattian väri ei kuitenkaan meidän silmäämme miellytä ja haluaisimme lattiaan uutta vaaleampaa ilmettä. Mosaiikkiparkettiin hionta ja valkolakkaus voisi olla hyvä vaihtoehto ja laminaatti pitäisi myös saada vaaleammaksi, jotta värimaailma olisi yhtenäinen. Asunto on 80m2 mutta lattiapintalaa varmaan 70m2.
Pohjois-pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Omakotitalon peltikaton uusiminen, aluskatteet sekä mahdollisesti rännit. Vanhan purku. N. 100 neliötä. Voimassa oleva Y- tunnus pakollinen, sekä takuu. Oulu, Jääli.
Lappi Sähköasennus/korjaus Minulla on kaksi metallirunkoista lamppua, jotka pitäisi asentaa kattoon, mutta sinne rasioihin ei tule maajohtoa. Kyseessä on omakotitalo rv.1979.
Etelä-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden, liukuovikomeroiden ja allaskaapin/altaan asennus Varkaudessa
Pohjois-Savo Rakennus ja remontointi Rt-kaksion keittiökalusteiden + liukuovikomeroiden + allaskaapin/lavuaarin asennus
Uusimaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Bella 702 -veneen pohjan maalaus myrkkymaalilla. Mahdollinen hiominen, primeri ja myrkkymaalin maalaaminen. Aiakaisempi kokemus myrkkymaalauksesta pakollinen.
Uusimaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Tarvitsemme 94 neliöiseen asuntoomme yhden ilmastointilaitteen tai ilmalämpöpumpun. Asunnossamme on kaukolämpö, joten ilmalämpöpumpusta ei kustannussäästöjä saa niin paljoa, mutta suosituksia otetaan vastaan. Taloyhtiömme vaatii ulkoisen valvonnan asennuksella, joten haluamme hyväksytyn asennusliikkeen. Haluamme laadukkaan laitteen asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.
Lappi Ammattipätevyys ja muu koulutus Tällainen tulee sähköpostiin jos olet kaveri. Jos olet kumppani, saat myös minun yhteystiedot samassa säpossa
Lappi WWW-sivut/sovellukset: suunnittelu, toteutus jne Etsin asiakkaalle tarjouksen välitys toimintaan digitaalisten ratkaisujen kehittämisen asiantuntijaa sekä palvelualustan koodaajaa.
Pohjois-pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilmalämpöpumpun asennus ja pumppu. 116m2 omakotitalo kaksi kerroksinen.
Satakunta Asbestikartoitus, kosteusmittaus, kuntokartoitus Kosteusmittaus vanhaan rintamamiestaloon Nakkilassa.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Mökki Pusulassa Hirvijoella. Pitäisi katto tarkastaa, mahdollisesti uusia- on peltikatto. Ikkunoiden vaihto 2 huoneen ikkunaa ja 2 saunan ikkunaa. Uusi terassi vanhan tilalle. Mökin maalaus-
Lappi Rakennus ja remontointi Rovaniemellä n. 70 kilometriä oleva kesämökki. Iso remontti tehty viime kesänä mutta lattia epäonnistui. Tarvitsee oikaista lattian niskat. Mökin lattia pinta-ala noin 35 neliötä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Etsin asiakkaalle Itä-Pasilaan joka toinen viikko tehtävää siivousta. Yksilöllistä, itsenäisesti, ei rutiinilla tehtävää, vaan olosuhteet huomioiden työskennellen.
Pohjois-pohjanmaa Maansiirto ja -rakennus, maalämpökaivot, asfaltointi, muu pihanrakennus Tieliittymän ja piha-alueen asfaltointi. N. 100m2
Keski-Pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Pyydetään tarjous ulkorakennuksen peltikaton maalauksesta. Noin 160m2. Kokkola
Pohjois-pohjanmaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Kylmän eteisen eristys ja lattian uusinta, pikku wc:n remontti, eteisen ja keittiön lattiapinnan uusinta, 3 ulko-oven vaihto ja yhden seinän purku.
Pohjanmaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Seinien maalausta. Olohuoneen lattian vaihto (nyt laminaatti). Ja mahdollisesti rappusten hiominen ja maalaaminen.
Keski-Pohjanmaa Kattoremontit, turvatuotteet sekä muut kattotyöt Pyydän tarjousta peltikaton maalauksesta omakotitalossa Kokkolassa
Uusimaa Rakennus ja remontointi Kylpyhuone ja wc remontti! Olemme muuttamassa, ja haluaisimme uuteen asuntoon teettää wc-ja kylpyhuoneremontin. Tilat ovat alkuperäisessä kunnossa, eli v.2001.Wc on hyvin pieni, mutta siellä on muovimatot, ja haluaisimme laatoittaa wc:n. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on lattialämmitys, haluaisimme uusia ainakin laatat ja vedeneristyksen tarvittaessa. Toiveena remontin ajankohdalle huhtikuu/2020.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous, 2 tasoinen rivitalo, 4h+k+sauna. Vantaa