Uusimmat tarjouspyynnöt

Toimialue Toimiala Kuvaus
Pohjois-pohjanmaa Rakennus ja remontointi Kyseessä 66,5 neliön asunto Oulussam Tuirassa, tarkoitus olisi purkaa lattiat ja listat, maalata kaikki seinät ja laittaa uusi lattia ja listat. Lisäksi keittiön kalusteet tai ainakin ovet pitäisi vaihtaa. Hommiin pääsisi kuun loppuun mennessä.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous (huhtikuussa), 2 kerroksinen, 91 m2 asunto, TA yhtiöiden ohjeistuksen mukaan: Kaikkien kiinteiden kaappien ja tasojen kosteapyyhintä tehopuhdistusaineella, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Keittiön välitilan puhdistus. sis. lieden tausta.  Lieden ja liesituulettimen puhdistus, uunin, ja uunin peltien pesu tehopuhdistusaineella, liesituulettimen rasvasuodattimen pesu.  Jääkaapin ja pakastimen pesu/pyyhintä, sekä sisä-, että ulkopuoli.  Väliovien ja oven karmien tahra/kosteapyyhintä.  Ikkunalautojen ja pattereiden tahra/kosteapyyhintä.  Lattioiden ja lattialistojen kosteapyyhintä.  WC:den ja pesuhuoneen hanojen, altaiden, seinien ja lattian peruspesu. Peili/pyykkikaapin kosteapyyhintä.  Lattiakaivojen puhdistus.  Saunan seinien, lauteiden ja lattian pesu.  Poisto-, ja korvausilmaventtiilien puhdistus  Ikkunoiden sisimpien pintojen (1 pinta) ja ikkunavälien pesu/pyyhintä
Varsinais-Suomi Sähköasennus/korjaus Salon Tupurissa sijaitsevan omakotitalon sähkökiukaan kytkentä. Uusi kiuas on seinään asennettuna. Etsimme sähkömiestä irrottamaan vanhan kiukaan johdot ja kytkemään uuden kiukaan johdot. Toivottavasti tekijä löytyisi pian ja kohtuu hintaan.
Uusimaa Rakennus ja remontointi Peruskuntoinen asuntoon tarvitaan peruskunnostus esim. maalaus, kaapien liukuovien vaihto, huoneovien vaihto, lattian pienkorjaus, yms.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Parketin hionta ja lakkaus. Valkokuultolaukkaus. Tarjouspyyntöjä otan mielellään vastaan. Tehtävää alaa 30-40 neliötä.
Ahvenanmaa Valmistalopaketit, avaimet käteen rakennuttajat Testi
Pohjois-pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput pyykin- ja astianpesukoneen liitäntä samaan putkistoon. En tiedä onko mahdollista, mutta voin laittaa tarvittaessa kuvia putkistosta esim. sähköpostissa. Mahdolliset letkut ja liittimet voin käydä ostamassa itse.
Pirkanmaa Polttopuita Kuivaa koivuklapia 10 - 12 mottia Hämeenkyrön puronsuulle toimitettuna. Pituus 33 - 50 cm
Pirkanmaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Ostaisin pojilleni joululahjaksi asuntojensa ikkunoiden pesut ensi keväälle. Molemmat asuvat kerrostalokaksiossa Tampereella. Toinen Kalevassa ja toinen Amurissa.
Pirkanmaa Juhlapaikat, tilaussaunat, catering, vuokrateltat, pöydät, penkit... 4.1.2020 ristiäiset Tampereella. Tarjoilija/tarjottavien esille laittaja sekä tilaus-leivonnaiset (voileipäkakku, täytekakku). Noin 18 aikuista ja 6 lasta (2-9v).
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Muuttosiivous yksiöön Kaivokselassa, tarvitaan ainakin ovien, karmien, kaappien ja seinien alaosien pesu tahroista, uunin, lieden ja liesituulettimen puhdistus sekä kahden ikkunan pesu.
Uusimaa Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Helsinki, keskusta Vanhan lautalattian hionta ja lakkaus tai muu vastaava käsittely. Asunnon pinta-ala 44 m2, käsiteltävä ala hiukan pienempi. (Mahdollisesti myös seinissä olevien porausreikien paikkaus). Asunto ollut vuokralla ja haluan vähän korjata jälkiä.
Pohjois-pohjanmaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto 55 neliön kaksio, Karjasilta/Oulu. Perussiivous eli pölyt, tasot, ovien pyyhintä, lattiat, imurointi, vessa, lattiakaivo. Palvelu alvittomana terveydellisin perustein, onnistuuko?
Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Kohde sijaitsee Merikaarrossa (Vähäkyrö). Kohteessa tulisi vanha WC pönttö poistaa ja vaihtaa tilalle uusi wc pönttöön. Uusi WC pönttö on valmiina kohteessa.
Uusimaa Keittiökalusteet, keittiöremontit, kaapistot Kolme vuotta vanhat Ikean tasot kaipaavat hiomista ja pintakäsittelyaineen sekä silikonisaumojen vaihdon. Sijainti Kaivoksela, Vantaa. Y-tunnus tulee olla.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Kertasiivous 87 neliön kerrostaloasunnossa Vantaalla joulukuussa.
Lappi Lattiatyöt, asennus, käsittely, pinnoitustyöt... Rovaniemellä Viirinkankaalla kerrostaloasunnon parkettilattian hiominen, pinta-ala noin 25-30 neliömetriä
Lappi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Keittiöön lavuaarin ja hanan kytkentä. Rovaniemi, Sairaalakatu 2
Lappi LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Ilma-vesilämpö pumpun myynti ja asennus vanhaan lämpövaraajaan. Talossa vesikiertoinen patterilämmitys. Käyttövesi ja lämmitysvesi lämmitetään tällä hetkellä sähkövastuksilla. Kohde sijaitsee Rovaniemellä. Yhteydenotot sähköpostilla.
Kymenlaakso Rakennus ja remontointi Hirsisen saunarakennuksen lahonneiden hirsien korvaaminen ehjillä. Kohde sijaitsee Haminassa saaressa 1 km parkkipaikalta/venesatamasta. Kohteessa sähköt, painevesi yms. Kaikki kuljetukset ja materiaalitoimitukset saareen hoidetaan tarvittaessa työn tilaajan toimesta. Haluttaessa järjestetään myös majoitus paikan päällä. Tarkemmat tiedot työstä ja kohteesta ilmoittajalta.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Asunnon siivous n. 100m2 (2 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, 2x wc, pesutila, sauna ja pieni kodinhoitotila). Pyydän tarjousta asunnon siivouksesta joka sisältää esim. karmien siivouksen, ovien pyyhinnän (väliovet ja kaappien ovet), keittiön kaappien päältä pyyhinnän sekä tehopesun pesutiloihin ja kodinhoitotilaan. Ajankohdasta voidaan sopia joustavasti. Espoo, Lintuvaara.
Uusimaa Siivous, kotihoito, Graffittien poisto Toivoisin n. 3 h kestoista muuttosiivousta 40 m2 asuntoon osoitteessa Jämeräntaival 10, Espoo. Lähinnä työtä kaipaavat keittiön tasot, hella, uuni ja liesituuletin, joissa on pinttynyttä rasvaa, sekä jääkaappi, joka pitäisi myös sulattaa, jos mahdollista. Mikäli budjetin mahdollistamassa ajassa ehtii, huoneistossa voisi myös imuroida +pyyhkiä lattiapinnat kotealla.
Keski-Pohjanmaa LVI työt, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput Hei Pyytäisin tarjousta ilmalämpöpumppu yksiköstä+asennuksesta. Meillä on kohteena kaksi kerroksinen hirsirunkoinen 165m2 puutalo, jota lämmitetään sähköllö ja puulla. Valintani ilmalämpöpumpuksi on Mitsubishi Electrick MSZ - LN, joko 25 tai 35.
Pohjanmaa Maalaus, tapetointi, laatoitus sekä mikrosementtityöt Etsin tapetoijaa keittiön seinille Vaasassa. Noin 4 metriä leveä seinä + pieni osa toista seinää. Tarvitsee tasoitusta myös.
Satakunta Rakennus ja remontointi Noin 10 neljön alueelta lattian avaus, uudet eristeet, lattian niskojen tihentäminen pienemmälle välille sekä lattialevyjen asennus. Kysessä rossipohjallinen rakenne jossa tällä hetkellä eristeenä puru/villa.